Suomi 
Aloituspäivämäärä 03.01.2023 Päättymispäivä 30.06.2027 23:59:00
Henkilötietojen ilmoittaminen
Täytäthän alla olevat tiedot käyttäjätunnusten luomiseksi Humakin oppilaitosjärjestelmä Peppiin ja Hoodle verkko-oppimisympäristöön. Ilmoittaudu ensin verkkokaupassa opintoihin, tämän lomakkeen täyttäminen ei ole ilmoittautuminen. Humakin omat tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua avoimeen ammattikorkeakouluun varatuille opiskelupaikoille.
Voit peruuttaa ilmoittautumisesi viimeistään 14 vuorokautta ennen opinnoille määriteltyä alkamisaikaa. (toteutusaika näkyy verkkokaupassa opintojen tiedoissa). Lukuvuoden auki olevat, omaan tahtiin suoritettavat opinnot voit peruuttaa ennen kuin ilmoittautumisesi on käsitelty. Et voi peruuttaa opintoja sen jälkeen, kun olet saanut ohjeet käyttäjätunnusten aktivoimiseksi. Mikäli haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, ota yhteyttä avoinamk@humak.fi.
Huom! Henkilötunnus on pakollinen, emme käsittele ilmoittautumisia ilman henkilötunnusta.Tarkistathan että olet täyttänyt kaikki pakolliset kohdat, muuten tallennus ei onnistu. Kun tallennus on onnistunut, saat siitä vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Henkilötunnus  
Etunimet  
Kutsumanimi  
Sukunimi  
Sukupuoli  
Lähiosoite  
Postinumero  
Postitoimipaikka  
Asuinkunta  
Maa  
Kansallisuus  
Muu kansalaisuus, jos ei edellä
Äidinkieli  
Muu äidinkieli, jos ei edellä
Sähköposti  
Matkapuhelin  
Minulle saa lähettää tietoa Humakin koulutuksista  
Minulle saa lähettää avoimen amkin uutiskirjeen (sähköpostitse n. 4 kertaa vuodessa)  
Mahdolliset terveiset opintotoimistoon
Ilmoittautuminen on sitova. Olen lukenut peruutusehdot sivulta https://kauppa.humak.fi/avoin-amk/ilmoittautuminen-maksut/ ja hyväksyn peruutusehdot.  
Olen tarkastanut tietoni ja vakuutan antamani tiedot oikeiksi. Hyväksyn tietojeni keräämisen yllämainittuun käyttöön  
Mikäli olet oikeutettu alennukseen, liitä tähän lomakkeelle “Todistus työnhaun voimassaolosta”, jonka saat TE-palveluiden Oma asiointi -palvelusta tai kuva eläkeläiskortista alennuksen saamiseksi. Tarkista alennukseen oikeuttavat koodit Verkkokaupan Ilmoittautuminen ja maksut kohdasta. Alennus ei koske polkuopintoja, seikkailukasvatuksen osaamiskokonaisuuksia (Seikkailukasvatus taso 1, 2 ja 3) tai seikkailukasvatuksen lähiopetusta sisältäviä opintojaksoja.
Lisää liite (alennusperustetodistus) joko pdf tai jpeg -tiedostona. Tyhjennä ladatut asiakirjat
Napsauta latauskuvaketta ladataksesi yhden tai useampia tiedostoja.
Jos lataat lisää tiedostoja, aiemmin tallennetut tiedostot menetetään.
Lähetä lomake
Linkki rekisteröintiasiakirjaan